Bel 0523- 271 318

Langer huren

Volvo header1 (1).png

Compasslease.jpg

DAAROM KIEST U EEN LEASEAUTO
VAN COMPASS LEASE

  • Zeer scherpe tarieven
  • Geen langdurige contracten
  • Veiligheid op de weg
  • Gemak in onderhoud
  • Zekerheid door mobiliteitsgarantie
  • Flexibiliteit in meeschakelen  met uw wensen

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag nu uw offerte op maat aan bij Compass Lease.

OFFERTE

RENT EN GO SAMENWERKING MET COMPASS LEASE

Ook voor een langere huurperiode of (short)lease bent u bij Rent en Go aan het juiste adres. In samenwerking met Compass Lease biedt Rent en Go u de meest effectieve oplossing. Compass Lease is een onafhankelijke leasemaatschappij en eigen label met een maatschappelijke betrokkenheid. 

U kunt zowel zakelijk als privé en voor korte of langere periode een auto leasen. Of u nu kiest voor Shortlease, duurzaam rijden met het Eco Lease Plan, Financial Lease of Operational Lease, Compass Lease biedt u altijd een leaseplan en advies op maat.

Omdat Compass Lease merkonafhankelijk is kunnen alle type en merken auto’s geleverd worden. Bij Compass Lease hebt u uw eigen contactpersoon voor al uw zaken op gebied van auto lease. U wordt voorzien van advies en ontzorgt tot in detail (van aanschaf tot financiering en onderhoud), zodat u eenvoudig uw weg kunt voortzetten. Compass Lease, uw persoonlijke partner in mobiliteit!


BEKIJK HIERONDER UW MOGELIJKHEDEN


LANGERE HUURPERIODE

Zakelijk gebruik maken van langer huren kan bijvoorbeeld interessant zijn wanneer u tijdelijke medewerkers of medewerkers in hun proeftijd hebt. U kunt namelijk zelf bepalen hoe lang u de auto nodig hebt.

Als particulier kunt u ook gebruik maken van de voordelen van een langere huurperiode, wanneer u bijvoorbeeld niet in het bezit bent van een eigen auto of bestelbus. U rijdt altijd in een nieuwe auto en u heeft geen onderhoudskosten. 
 

SHORTLEASE

Shortlease is een goede optie als u tijdelijk extra vervoer nodig hebt en daarom geen lange contractperiode aan wilt gaan. Deze leasevorm combineert de voordelen van een leasecontract met de vrijblijvendheid en flexibiliteit van een huurovereenkomst. Shortlease leent zicht goed voor voorloop trajecten bij de bestelling van een nieuwe leaseauto, als tijdelijke oplossing voor nieuw aan te nemen personeel, bij het flexibiliseren van het wagenpark of als extra uitbreiding bij seizoenspieken.

Reserveren

Een auto huren kan eenvoudig via ons online reserveringsformulier

BOEK NU

Volg ons op Social Media
Privacy Policy

Lees de Privacy Policy van Rent en Go >