auto huren Overijssel

Snel een auto huren in Overijssel

Is uw eigen voertuig defect, maar kunt u de komende dagen niet zonder auto? Via de garage is het niet altijd mogelijk om een auto te lenen. In zo’n situatie biedt Rent en Go u graag een passende oplossing aan. Een auto huren in Overijssel is bij ons heel eenvoudig. U kunt uw reservering online doorgeven via het formulier op de website. Mocht u de auto vandaag nog nodig hebben, dan vragen we u de reservering telefonisch aan ons door te geven. We kunnen u dan direct meer vertellen over de opties die u momenteel heeft. Een auto huren in Overijssel kan bij Rent en Go zowel zakelijk, als ook particulier. Welk model auto zoekt u?

Volkswagen Passat huren
Volkswagen Polo huren

Mogelijkheden bij auto huren in Overijssel

Bij een auto huren in Overijssel via Rent en Go heeft u de keuze uit verschillende modellen voertuigen. Geliefd is de Volkswagen Polo en de Volkswagen Golf. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, voor mensen die de boodschappen moeten doen, enzovoorts. Zoekt u juist een heel compact model auto? Kijk in dat geval eens naar de Volkswagen Up! Een ideale auto voor in de stad. Voor wie een groter model huurauto wenst is de Volkswagen Passat een interessante optie.

Kosten van een auto huren in Overijssel

Een auto huren in Overijssel moet zo transparant mogelijk vindt Rent en go. Op onze website vindt u een handig overzicht met de tarieven voor het huren van de verschillende modellen auto’s. Dit kan al vanaf 35 euro per dag! Voor de eerste 110 kilometer betaalt u hierbij geen extra kosten. Heeft u vragen over een auto huren via Rent en Go? Neem in dat geval eens contact met ons op. We helpen u graag verder.

auto