Auto huren Hengelo
Onze auto's zijn van alle gemakken voorzien

Snel en gemakkelijk een auto huren in Hengelo

Heeft u snel een auto nodig? Een auto huren in Hengelo doet u snel en gemakkelijk via Rent en Go. U kunt de gewenste huurauto via onze website of telefonisch reserveren. Wij zorgen er vervolgens voor dat de auto op het afgesproken moment voor u gereed staat. Vaak valt uw eigen auto op de meest ongelukkige momenten uit, waarbij u niet de tijd heeft om te wachten tot de reparatie is afgerond. Laat staan om een nieuwe auto te kopen. Tijdelijk een auto huren is in zo’n situatie een goede oplossing.

Volledig wagenpark van Rent en Go
Volkswagen Polo huren

Mogelijkheden bij een auto huren in Hengelo

Bij een auto huren in Hengelo biedt Rent en Go u verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor de compacte Volkswagen Up. Het is de ideale auto voor in de stad! Iets groter is de Volkswagen Polo. U neemt er het hele gezin in mee! Door z’n sportieve model, kunt u ook deze auto eenvoudig inparkeren in een krappe parkeergarage of straat. Naast de verschillende modellen voor particulieren, biedt Rent en Go u de mogelijkheid om een auto zakelijk te huren in Hengelo. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfsbusje, zodat u uw gereedschap of andere materialen met u mee kunt nemen.

Direct een auto huren in Hengelo

Wilt u direct een auto huren in Hengelo? U kunt uw reservering eenvoudig aan ons doorgeven via het formulier op de website. Door ons grote wagenpark hebben we vrijwel altijd een passend model huurauto voor u beschikbaar. Benieuwd naar de service die Rent en Go u biedt? Neem in dat geval eens vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee. Ook wanneer u de auto voor een langere tijd wilt huren.

Tevreden klant van Rent en Go