Auto huren Assen

Particulier of zakelijk een auto huren Assen

Of u nu als particulier een auto nodig heeft, of voor zakelijke doeleinden een auto wilt huren in Assen: RentenGo helpt u graag op weg! RentenGo staat voor eenvoud. We maken een auto huren in Assen zo makkelijk mogelijk voor u. Niet alleen in de wijze waarop u een auto reserveert, maar ook in de tarieven die voor het huren van een auto gelden. U weet vooraf precies waar u aan toe bent. Het is vervelend om achteraf verrast te worden met hogere kosten dan u vooraf met de verhuurder besproken heeft. Wij zijn transparant!

Langer huren met Compass Lease

Opties bij een auto huren Assen

Bij een auto huren in Assen bieden we u verschillende mogelijkheden aan. Het is afhankelijk van het doel waarmee u een auto huurt, welk model auto het meest geschikt is voor u. Zakelijk een auto huren in Assen kan betekenen dat u op zoek bent naar een grotere bedrijfswagen. Ideaal voor bijvoorbeeld een transportbedrijf, een klusbedrijf of verhuizers. Als particulier bent u wellicht op zoek naar een compacte stadsauto voor een dagje weg met uw partner. Gaat u met het hele gezin op pad? Kies in dat geval voor een grotere gezinsauto.

Rent en Go Wagenpark

Auto huren in Assen via RentenGo

Zoals reeds werd aangehaald maken we een auto huren in Assen zo makkelijk mogelijk voor u. Op onze website vindt u een handig formulier, waarmee u precies aan kunt geven welke auto u op welk moment nodig heeft. Naast de mogelijkheid om een formulier in te vullen met uw reservering, kunt u ons ook telefonisch bereiken voor het reserveren van een auto. Voor welk model voertuig kiest u?