Camperverhuur
Onze kampeerauto's zijn van alle gemakken voorzien

Camper huren?

Onbezorgd op vakantie? Vrijheid? Gaan en staan waar u wilt. Huur dan een Camper bij RentenGo. Voor een lange zomervakantie, een weekend of een midweek hebben wij de geschikte Camper voor u!

Of u nu met z’n tweeën op pad gaat, of met vier personen wilt reizen: er is altijd een passende camper. Onze kampeerauto’s zijn van alle gemakken voorzien, en worden verhuurd met luifel, kluisje, satelliet tv, achteruitrijcamera en een fietsendrager. 

U huurt al een camper vanaf € 145,- per dag voor een lang weekend of vanaf
€ 869,- per week,
kilometers onbeperkt!

Camper T348 Kroatië 4

Volkswagen Grand California

Buscamper (4 p.) van 6.0 meter.

De nieuwe Grand California 600 heeft reis en verblijfruimte voor twee volwassenen en twee kinderen. Achterin is er een groot, dwars opgesteld bed van 1.95 x 1.40 meter, plus de optionele twee knusse hoogslapers onder het dak met een bedlengte van bijna 1.70 meter.

De Grand California heeft een prettig en modern aanvoelend licht interieur. De grote ramen, zijramen en de lichtkoepels boven het tweepersoonsbed en het woongedeelte zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Alle ramen zijn standaard voorzien van dubbele plissés (hor en verduistering). De bestuurderscabine heeft een door Volkswagen nieuw ontwikkeld verduisteringsconcept. In het woondeel is er een ruime zit met  twee draaibare voorstoelen en een tweezitsbank met ISOFIX-verankeringen en top tether kantelbeveiliging.

De keuken heeft een uitschuifbare 70 liter koelkast met vriesvak (ook van buitenaf bereikbaar), een tweepits kookplaat, een spoelbak en diverse laden en kastjes. De schoonwatertank van de Grand California heeft een inhoud van 110 liter en ook de vuilwatertank is groot met 90 liter.

In de Grand California is een afsluitbare en complete badkamer opgenomen. Naast een toilet en douche heeft deze natte cel, een wegklapbare wasbak, een handdoekenrek, een kast met geïntegreerde toiletrolhouder en een dakluik voor goede ventilatie.

Afmetingen: L598, B204, H297

Tarieven

Dag 3>

Week

Week>

Voor-/naseizoen

€ 145,-

€ 899,-

€ 869,-

Hoogseizoen  (juli t/m augustus)
minimale huurperiode 14 dagen

  

€ 995,-

Kilometers onbeperkt!

Standard Family Carado T348

Half Intergrale camper (4 p.) van 6.8 meter met vast bed & hefbed.

Deze luxe half-integraal camper heeft een royale leefruimte, met boven de voorstoelen een  gemakkelijk toegankelijk hefbed (195×160). Achter de camper vindt u een 2 persoonsbed.  Door het panorama dak in de cabine en de twee dakluiken is het een fijne lichte camper. 

Deze camper is standaard voorzien van een achteruitrijcamera, navigatie, cruise control, luifel, koelvrieskast 12V/220V douche en toilet, radio/CD, rondom uitzetramen voorzien  van combirol hor gordijnen,  hordeur, boiler en ringverwarming, schoon- en vuilwatertank.

Afmetingen: L680, B232, H305

Tarieven

Dag 3>

Week

Week>

Voor-/naseizoen

€ 145,-

€ 899,-

€ 869,-

Hoogseizoen  (juli t/m augustus)
minimale huurperiode 14 dagen

  

€ 995,-

Plattegrond Family Carado T348 Camper
Kilometers onbeperkt!
Plattegrond Family Carado 169L Integraal Camper
Kilometers onbeperkt!

Exclusive Family Carado 169L Integraal

Exclusive Family (4 p.) Integrale camper van 7,5 meter met vast bed & hefbed.

Deze luxe vol-integraal camper heeft een royale woonruimte, met boven de voorstoelen een ruim 2 persoonsbed. De camper beschikt over een grote garage uitgerust met een 220V Aircosysteem.

Deze camper is standaard voorzien van een achteruitrijcamera, navigatie, cruise control, luifel, een fietsendrager, cabine airco +aircosysteem 220V, een TV met satelietonvanger, een keukenblok met 3pits kooktoestel, koelvrieskast 12/220V, douche en toilet, radio/CD, rondom uitzetramen voorzien van combirol hor gordijnen, hordeur, boiler en ringverwarming, schoon- en vuilwatertank.

Afmetingen: L741, B232, H293

Tarieven

Dag 3>

Week

Week>

Voor-/naseizoen

€ 159,-

€ 999,-

€ 929,-

Hoogseizoen (juli t/m augustus)
minimale huurperiode 14 dagen

  

€ 1149,-

Standaarduitrusting campers

Wij vullen onze campers standaard met:

 • Een gevarendriehoek
 • Veiligheidsvesten
 • Verbanddoos
 • Waterslang
 • Voedingskabel met adapterkabel
 • Gasfles 11 kg
 • Fles chemie voor toilet
 • Oprijblokken
 • Markeringsbord (voor fietsen achterop)
 • Brandblusser
 • Stang voor de luifel

Waarborgsom € 1.000, -, d.m.v. een PIN- betaling of banktransactie.  

De minimale huurperiode in het voor- en naseizoen is minimaal 3 nachten. Gedurende het hoogseizoen is er een minimale huurperiode van veertien dagen. Voor kortere huurperiodes kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor langere huurperiode gelden speciale tarieven, deze zijn op aanvraag.

Klantenservice Rent en Go

Aanvullende huurvoorwaarden camperverhuur

 • De reserveringen zijn alleen bindend na schriftelijke bevestiging door de verhuurder. Bij het sluiten van de huurovereenkomst is een aanbetaling van 25% vereist. Het saldo moet vier weken voordat het voertuig wordt overhandigd worden betaald. Bij het annuleren van de huurovereenkomst van de huurder zijn onze huurvoorwaarden van toepassing. We raden aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.
 • Plaats voor oplevering en teruggave van de camper is het hoofdvestiging, Koningsspil 1, Hardenberg
 • Het voertuig kan vanaf ongeveer 15:00 uur worden overgenomen.
 • Na telefonisch overleg kan er gekeken worden of een eerder tijdstip mogelijk is.
 • De teruggave vindt plaats op de laatste huurdag voor 11:00 uur. Op zon- en feestdagen is er geen overdracht of terugbrengen mogelijk.
 • Bij het overhandigen en terugnemen wordt gebruik gemaakt van een inname en uitgifte protocol.
 • De camper wordt schoon overhandigd en is schoon bij teruggave.
 • Indien de eindschoonmaak zonder vooraf overleg niet is gedaan, wordt door de verhuurder € 250,- in rekening gebracht. Een niet-leeg en schoongemaakt toilet wordt belast met € 250, -. Dierlijke vervuiling € 250, -Afvalwatertank moet leeg zijn bij terugkeer.
 • De camper wordt volledig afgetankt afgeleverd en wordt volledig afgetankt terug gegeven, anders wordt er een toeslag van € 15 euro plus de liters diesel (dagprijs) in rekening gebracht.
 • Onze campers zijn niet-rokers voertuigen!
 • Wintersport niet toegestaan!
 • In het geval van bij niet-naleving en er een speciale schoonmaak is vereist, wordt dit in rekening gebracht bij de huurder.
 • Huisdieren zijn alleen toegestaan na voorafgaand overleg met de verhuurder en zijn uitdrukkelijke toestemming.
 • Meenemen van dieren kan leiden tot een toegenomen behoefte aan reparatie en / of reiniging. Eventuele daaruit voortvloeiende extra kosten worden aan de huurder in rekening gebracht.
 • De Camper is Allrisk verzekerd. Uw eigen risico is maximaal €1.000 per gebeurtenis bij schades onder 2 meter hoogte, bij schades boven 2 meter geldt een eigen risico van €2.500 per gebeurtenis.
 • Buitenlandse reizen naar alle Europese landen zijn mogelijk. Uitstapjes naar crisis- of oorlogsgebieden zijn niet toegestaan.
 • Over het algemeen is de minimale huurperiode voor campers 4 dagen, tijdens het hoogseizoen 14 dagen. De overdrachtsdatum (vanaf 15:00 uur) en de retour dag (tot 11:00 uur) tellen als 1 huurdag. Indien de beschikbaarheid het toelaat, kan er in onderling overleg van afgeweken worden.
 • Wij bieden gratis parkeerplaatsen voor uw auto op ons afgesloten terrein, maar we kunnen niet aansprakelijk worden gesteld.
 • De volledige huurvoorwaarden kunt u downloaden op deze site en ontvangt u bij een reserveringsaanvraag en huurcontract.